Γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Παρασκευή στις 6μιση στην πλατεία Δαβάκη.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη και προσκαλεί τους Καλλιθεάτες να κηρύξουν μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Περισσότερες από 130 εκδηλώσεις στο πιο πλούσιο πρόγραμμα των τελευταίων ετών.

Στο κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων βρίσκονται και φέτος τα παιδιά αφού οι αγαπημένοι τους ήρωες (όπως τα κουνέλια και οι πιγκουίνοι) θα επισκεφτούν την πόλη μας για δύο ημέρες, την Παρασκευή 11/12 στις 5 το απόγευμα και το Σάββατο 12/12 στις 11 το πρωί, για να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις 130, θα πραγματοποιούνται καθημερινά στους δρόμους και στις πλατείες της Καλλιθέας, στο Δημοτικό Θέατρο, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και κάλαντα από τη Δημ. Φιλαρμονική, χορούς από τους Συλλόγους του Δήμου,

Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές, κουκλοθέατρο, μασκότ, facepainting, ζωγραφική, μπαλόνια αλλά και αφήγηση παραμυθιών από τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ της Καλλιθέας και από Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου και πολλές ακόμη δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr έχει ήδη αναρτηθεί όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ενώ οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται φυλλάδια με το πρόγραμμα και από το Δημαρχείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο