Στο Α.Τ. Καλλιθέας η Σαμπρίνα – Ειδικός φρουρός την βιντεοσκοπούσε γυμνή

Μια απίστευτη εμπειρία έζησε η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα. Οπως κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία, διαπίστωσε ότι την ώρα που έκανε γυμνή σολάριουμ κάποιος την βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου και της Εσπρέσο, η Σαμπρίνα είχε πάει το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ινστιτούτο ομορφιάς στην Καλλιθέα για να κάνει σολάριουμ. Ενώ βρίσκονταν γυμνή μέσα στο ειδικό κουβούκλιο, αντιλήφθηκε την πόρτα μισάνοιχτη και είδε κάποιον να τη βιντεοσκοπεί με το κινητό του. Αμέσως έτρεξε προς τον άνδρα ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί, αφήνοντας ωστόσο το κινητό του. Η τραγουδίστρια πήρε το τηλέφωνο και υπέβαλε στο Α.Τ. Καλλιθέας μήνυση κατά του κατόχου του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο και την Εσπρέσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κινητό ήταν καταχωρημένο στο όνομα ενός 34χρονου ειδικού φρουρού που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων. Παρά τις έρευνες ο 34χρονος δεν έχει εντοπιστεί ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Σε βάρος του 34χρονου, σύμφωνα με το δημοσίευμα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

aftodioikisi.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο