«Άδικη και άνανδρη ενέργεια του Λυμπερόπουλου»

Για εκβιασμό προς την Καλλιθέα κατηγορεί τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο με γραπτή του δήλωση ο Λουκάς Καραδήμος. «Θα έπρεπε να σεβαστεί τους συμπαίκτες του» αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Λουκάς Καραδήμος για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει με τα χρωστούμενα της Καλλιθέας στον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του αθηναϊκού συλλόγου, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρθηκε στις οικονομικές διαφορές που υπάρχουν με τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε σεβαστεί τους συμπαίκτες του, ενώ «ρίχνει βέλη» και κατά του ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά:

«Λυπάμαι πρώτα απ’ όλα που ο κύριος αυτό έστω και για λίγες φορές φόρεσε τα χρώματα της ομάδας μας. Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίος ο χρόνος και ο τρόπος που επέλεξε να ενεργήσει και να φερθεί άνανδρα. Ο κύριος Λυμπερόπουλος είχε οφειλόμενα δεδουλευμένα 7.500 ευρώ, από τα οποία συμφωνήσαμε ύστερα από απαίτηση δικιά του να πάρει 15.500! Η πρώτη δόση που θα ελάμβανε είχε ημερομηνία 5 Μαΐου, με το ποσό των 7.000 ευρώ. Η ομάδα του κατέβαλε μία εβδομάδα μετά από τη συμφωνία, στις 12 Μαΐου, το ποσό των 5.000 και όχι των 7.000 ευρώ, διότι προτιμήσαμε να καλύψουμε και τις ανάγκες ενός άλλου ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο των 2.000 ευρώ που είχε μείνει θα δινόντουσαν στον κύριο Λυμπερόπουλο μαζί με τη δεύτερη δόση. Δηλαδή στις 15 Ιουνίου! Φυσικά για αυτά τα 2.000 ευρώ ο κύριος Λυμπερόπουλος έκανε όλες αυτές τις ενέργειες και αποζημιώθηκε με το ποσό των 24.600 ευρώ, χρήματα τα οποία αφορούν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, παρά το γεγονός ότι η διακοπή συνεργασίας μας υπήρξε νωρίτερα και πλέον αμείβεται από άλλη ομάδα! Και ερωτώ εγώ, αν δεν είναι αυτό εκβιασμός τότε τι είναι; Και να σημειωθεί πως το χρονικό περιθώριο που είχε η ομάδα να μαζέψει το ποσό αυτό, ήταν ελάχιστες ώρες! Παρόλα αυτά το ποσό συγκεντρώθηκε και εξοφλήθηκε ο κύριος αυτός.

Έστω και τις λίγες φορές που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλλιθέας, θα έπρεπε να σεβαστεί τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα και δεν θα έπρεπε ο ίδιος με την τόση εμπειρία που έχει να επηρεάζεται από τρίτους, και να αφήνει τα παιχνίδια να δίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους…

Θα πρέπει να ξέρουν όμως άπαντες, πως όλες αυτές οι ενέργειες κατά της ομάδας μας στο τέλος μας κάνουν καλό. Γιατί αποδεικνύεται ότι την Καλλιθέα την φοβούνται και η Καλλιθέα θα αποδείξει για μία ακόμη φορά στον αγωνιστικό χώρο, ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και θα συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Παράλληλα, περίμενα από το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, τον ΠΣΑΠ, περισσότερη πρωτοβουλία σε μία άδικη και άνανδρη ενέργεια του μέλους του συνδέσμου, γιατί στην αντίπερα όχθη υπήρχαν 30 μέλη δικά τους για τα οποία κανείς δεν φρόντισε να τα σκεφτεί. Και ο ρόλος του ΠΣΑΠ θα πρέπει να είναι συμβουλευτικός και αν βλέπει την αδικία θα πρέπει να ενεργεί έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιες συμπεριφορές μελών του. Σε περίπτωση που ο (εξοφλημένος οικονομικά) κύριος Λυμπερόπουλος φοβήθηκε ότι η ομάδα μας θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική και ο ίδιος θα χάσει τα χρήματά του, να τον ενημερώσω πως κανείς ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας δεν έχει χάσει χρήματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και παράλληλα οι πρώην συμπαίκτες του και μέλη του ΠΣΑΠ, παλεύουν κάθε Κυριακή για να κρατήσουν μέσα στο γήπεδο την ομάδα στη Football League».


sport-fm.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο