Πήρε …ανάσα και ελπίζει η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Ερμιονίδα, στο Κρανίδι και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή της….

Ματς ζωής ή θανάτου ήταν για την Καλλιθέα αυτό της Κυριακής (24/05) απέναντι στην Ερμιονίδα.

Δεδομένων των υπόλοιπων αγώνων τη αγωνιστικής οι «κυανόλευκοι» ήθελαν πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν σε επαφή με την τρίτη θέση και κατάφεραν να φύγουν από τον Κρανίδι με τον πόντο.

Στο 50′ ο Ντουρμισάι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως 13 λεπτά μετά η Ερμιονίδα έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Παβίσεβιτς που είχε κερδίσει ο Στάικος.

Το ματς, βέβαια, είχε αρκετά νεύρα και παράπονα, με τους Μπολάνο, Καραδήμο να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω διαμαρτυριών.

Η Ερμιονίδα έμεινε στην κορυφή και σε απόσταση 5 πόντων από την Καλλιθέα, με τους «κυανόλευκους» να παίζουν πλέον όλη τη χρονιά στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναιγιάλειο.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης Μηλιώτης (73′ Σαμαράς), Τούτοριτς, Κολόκας, Κιοσές, Όμο, Τσακόν (46′ Τσακόν), Παβίσεβιτς, Δωματάς, Στάικος (64′ Κουτσοσπύρος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Αρναρέλλης, Κατσικογιάννης (74′ Παγώνης), Τεγούσης, Ντουρμισάι (64′ Τσίτας), Μιχαλόπουλος (81′ Τσίπρας).

crimsonscorer.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο