Οι τοπικές σπεσιαλιτέ της Καλλιθέας «γέμισαν» την πλατεία Δαβάκη(βιντεο)

Πλήθος δημοτών της Καλλιθέας βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του δήμου, για να δηλώσει την αγάπη και την υποστήριξή του στις τοπικές επιχειρήσεις. Οι δημότες της Καλλιθέας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για τη γιορτή «Αγαπώ την αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα» και γέμισαν την πλατεία Δαβάκη, στηρίζοντας την τοπική αγορά της πόλης τους.

Οι επιχειρήσεις εστίασης είχαν στήσει τις σπεσιαλιτέ τους, με πεντανόστιμα εδέσματα κρεατικών και θαλασσινών.

Η γιορτή διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του Δήμου και του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.), με στόχο να προβληθεί ο ρόλος της τοπικής αγοράς στην τοπική ανάπτυξη.

Σκοπός ήταν η αφύπνιση της αγοραστικής συνείδησης, ώστε να γίνει κατανοητό ότι στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζεται και η οικονομική ευημερία και ανάπτυξη της πόλης.

Δημιουργούνται έτσι οι προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα καλλιεργείται η συνείδηση στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής ότι πρέπει να προσφέρουν στον Καλλιθεάτη ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Η πρωτοβουλία “Αγαπώ την Αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα”,εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης Πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας “Love your Local Market” που εκπροσωπείται στη χώρα μας από το Ο.Κ.Α.Α.’

δείτε το βίντεο εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο