9ο Athens International Tattoo Convention

Ο παλμός της tattoo κοινότητας χτυπάει στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου 2015.

Tο καθιερωμένο φεστιβάλ-γιορτή του τατουάζ της Αθήνας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για 9η συνεχόμενη χρονιά, δίπλα στη θάλασσα, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο.

Το Athens International Tattoo Convention έχει γίνει πλέον θεσμός και πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις της δερματοστιξίας, αλλά και για μερικούς από τους καλύτερους έλληνες και ξένους tattoo artists που συμμετέχουν σε αυτό κάθε χρόνο.

Έτσι για ακόμη μια φορά, όσοι κατηφορίσουν μέχρι το Παλαιό Φάληρο από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Μαΐου θα συναντήσουν -εκτός από τους tattoo artists πολλών tattoo studio της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού- graffiti show, διαγωνισμούς τατουάζ, live music, shopping and trading area και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Μερικοί από τους διάσημους tattoo artists του εξωτερικού, που θα συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ είναι οι: Carlos Rojas (Η.Π.Α.), Little Linda (Η.Π.Α.), Christian (Αγγλία), Pierluigi Deliperi (Ιταλία), Myke Chambers (Η.Π.Α.), Nikko Hurtado (Η.Π.Α.), Jamie Schene (Η.Π.Α.) κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου Tae Kwon Do, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο