Καλλιθέα: «Ανεκδιήγητη η διαιτησία»

Η διοίκηση της Καλλιθέας με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία του αγώνα της με την Ερμιονίδα.

Μπορεί η Καλλιθέα να πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Ερμιονίδα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να μη φέρει τη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλλιθέα πέτυχε τον στόχο της στην πρεμιέρα των play out, από τη στιγμή που κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 «εντός έδρας» απέναντι στην πολύ καλή ομάδα και δυνατή Ερμιονίδα! Μία νίκη η οποία έχει για εμάς διπλή σημασία, καθώς εκτός του δυνατού αντιπάλου, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έναν ανεκδιήγητο διαιτητή. Ο κύριος Βρακάς, ήρθε στον Ταύρο με… αρνητική διάθεση, αλλά η Καλλιθέα πήρε αυτό που ήθελε!

Ένας διαιτητής του συνδέσμου Εύβοιας, ο οποίος το τελευταίο μισάωρο έκανε τα πάντα για να κλείσει την Καλλιθέα στην περιοχή της, ενώ παράλληλα απέβαλλε και τον αρχηγό μας Τάσο Ρουσάκη τον οποίο θα στερηθούμε στη συνέχεια και ελπίζουμε να μην ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες αποφάσεις με κίτρινες ή κόκκινες κάρτες διότι όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, Νίκος Παντέλης, θα αναγκαστούμε να βάλουμε τον κόσμο να παίζει!

Δεν θα επιτρέψουμε καμία παρόμοια συμπεριφορά στη συνέχεια των play out να επηρεάσει την ομάδα μας, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή της στην κατηγορία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Και καλούμε τον κόσμο της Καλλιθέας να βοηθήσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες και να βγάλουμε δυναμική έδρας για να φτάσουμε στον στόχο μας, διότι σε άδειες κερκίδες διαιτητές όπως ο κύριος Βρακάς θα προσπαθήσουν για το κακό της Καλλιθέας…».

onsports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο