Διακοπές κυκλοφορίας την Κυριακή σε Θησέως και Ποσειδώνος

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 5 Απριλίου, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «2ο Attica Run and Fun».

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ανώνυμη οδό Μαρίνας Φλοίσβου, από το ύψος της οδού Ναϊάδων μέχρι τη νοτιοδυτική είσοδο του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Tae Kwon Do, κατά τις ώρες 06.00 έως 13.00, καθώς και στη Βοηθητική οδό Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley και του Σ.Ε.Φ., κατά τις ώρες 08.00 έως 13.00.

Στο μεταξύ, επίσης την Κυριακή 5 Απριλίου, λόγω αγώνα δρόμου με την επωνυμία «4ο Kallithea Run», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά, ως εξής:

Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 06.00 έως 12.00.

Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 06.00 έως 12.00.

Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φαληρέως και Αιγέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00.

Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος, κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τις περιοχές αυτές και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο