Εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού επί της οδού Μενελάου 84, ενός υπερσύγχρονου χώρου αγωγής & διαμονής για τα παιδιά βρεφικής & προσχολικής ηλικίας

Το απόγευμα της Δευτέρας 27/4/2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού επί της οδού Μενελάου 84, ο οποίος είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας.
Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παρευρέθησαν, ο π. Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, γονείς, παιδιά αλλά και πολίτες της Καλλιθέας.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτριος Κάρναβοςκαι ο Πρόεδρος Οργανισμού και Άθλησης «Γ. Γάλλος» κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Καλλιθέας μεταξύ άλλων είπε: «Οι παιδικοί μας σταθμοί είναι η πλέον πολύτιμη κοινωνική υποδομή που έχουμε και σας δηλώνω ότι πάντα εδώ θα περισσεύει η δική μας προσπάθεια, η ευαισθησία μας, ο αγώνας μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια, νοιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, διοίκηση, εργαζόμενοι, γονείς, παιδιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο