UPDATE: Συναγερμός στα Νότια για τη σπείρα που απαγάγει παιδιά

Συναγερμός έχει ηχήσει τις τελευταίες ημέρες στα νότια προάστια με τους έντρομους γονείς να προειδοποιούν για τη δράση σπείρας που έχει στόχο την απαγωγή ανήλικων παιδιών.Η θύελλα ξέσπασε μετά την υποτιθέμενη απόπειρα απαγωγής ενός ανήλικου κοριτσιού στο Ελληνικό. Ακολούθησαν αρκετές άλλες μαρτυρίες για ανάλογα περιστατικά, με αποτέλεσμα να γίνουν συγκεκριμένες κατηγορίες για ομάδα ατόμων που κινείται στα νότια προάστια και έχει στοχο την απαγωγή.

Η ιστοσελίδα geitoniamou.gr (της ομάδας γονέων και κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας), που έγραψε αναλυτικά ότι μια άλλη μαθήτρια κρύφτηκε σε μίνι-μάρκετ για να γλιτώσει.

“Προσοχή όλοι οι γονείς στα παιδιά. Χθες το πρωί στην περιοχή του Ελληνικού προσπάθησαν να αρπάξουν την μαθήτρια την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Την κυνήγησαν και το παιδί μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ. Ήταν ένα βανάκι χρώματος ασημί. Προσπαθήστε το να ενημερωθούν όλοι” αναφέρει η ανάρτηση, την ώρα που πολλοί γονείς κοινοποιούν την είδηση, θέλοντας να προειδοποιήσουν και να αφυπνίσουν.

Παρ’όλα αυτά, ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σήμερα 18 Μαρτίου, αναφέρει πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα απαγωγές παιδιών στα νότια προάστια της Αττικής.

nou-pou.gr

*** UPDATE 
Για την είδηση που αναδημοσιεύσαμε βγήκε ανακοίνωση



Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ενημερωτικών ιστοσελίδων για απαγωγές παιδιών
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα εφημερίδων και ενημερωτικών ιστοσελίδων σχετικά με απαγωγές παιδιών στα νότια προάστια της Αττικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο