Μεγάλη νίκη για την Καλλιθέα (βίντεο από τα επεισόδια)

Μεγάλη νίκη για την Καλλιθέα η οποία… λύγισε την Παναχαϊκή (2-1) και την υποχρέωσε να μείνει 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Αρκετά δυνατό και με μεγάλη ένταση το ματς στον Ταύρο, το γήπεδο του οποίου χρησιμοποιεί ως έδρα η Καλλιθέα, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και διαπληκτισμούς μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Πολλές διακοπές, πολλές κάρτες και πολλά νεύρα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1 της Παναχαϊκής και να φτάνουν στους 25 βαθμούς και την 8η θέση. Οι Πατρινοί έμειναν στους 41 βαθμούς και τη 2η θέση.

Η Καλλιθέα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τον Φράγκο να δίνει προβάδισμα στο 12′ για την ομάδα του Παντέλη. Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται αρκετά δυνατό και στο 37′ ήρθε η διακοπή λόγω έντασης στον πάγκο των Αχαιών, των οποίων ο γενικός αρχηγός αποβλήθηκε. Οπαδοί της Καλλιθέας, μάλιστα, τα έβαλαν και με τον κόσμο της Παναχαϊκής. Ανάμεσα στους 40 φίλους των Πατρινών βρισκόταν και ο Αλέξης Κούγιας. Εν τέλει, το παιχνίδι άρχισε με αρκετά λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος, στα οποία υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των παικτών και τρεις κάρτες στην ίδια φάση από τον ρέφερι για να τους ηρεμήσει.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Παναχαϊκή μπήκε πεισμωμένη για να μην χάσει το ματς και στο 52′ ο Μπουντόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δόση τύχης για το 1-1. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι κάρτες συνεχίστηκαν και στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, με την Καλλιθέα να φτάνει στο γκολ της νίκης στο 85′, με τον Αρναρέλη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου!

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Παγώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (89′ Τσώνης), Μασάδο, Φράγκος, Μιχαλόπουλος (67′ Αρναρέλης), Τσίτας (61′ Ντουμιρσάι)

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Κάργας, Άλμπι, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (46′ Ζλατκόφσκι, 84′ Κορέτας), Αναστασόπουλος, Χύσα (79′ Μπαλού), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο