Δωρεάν Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας στην Καλλιθέα:”Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο Οικονομικής Κρίσης”

Δωρεάν Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας
”Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο Οικονομικής Κρίσης”
Τόπος Διεξαγωγής : Δημαρχείο Καλλιθέας(Μαντζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα)
Ημερομηνία : Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015
Ώρα Διεξαγωγής : 18:00 – 20:30 (Ώρα Προσέλευσης : 17:45)

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας (ΚΕΑΚ) σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας, διοργανώνει την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2014 και Ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Καλλιθέας Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία.

Το σεμινάριο είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες του αυτοαπασχολούμενου στις Επιχειρήσεις με όσο το δυνατόν απλή και κατανοητή γλώσσα.

Απευθύνεται και έχει σχεδιαστεί ώστε να αναλύσει τι είναι επιχειρηματικότητα καθώς και τη δομή ενόςBusiness Plan βήμα βήμα, ώστε ο Επιχειρηματίας να αναπτύξει μια δυναμική, ταυτόχρονα με τη δημιουργικότητα και την Καινοτομία.

Βασίζεται στον Νέο ή τον Υπάρχοντα Επιχειρηματία, ώστε να γίνει κατανοητή η δομή και η θεματολογία ώστε να μάθει κανείς :

Α. Την έννοια της Επιχειρηματικότητας & τον Επιχειρηματικό Στόχο καθώς και

Β. Το ρόλο του, την Επιχειρηματική Δράση & την Επιχειρηματική Ανάπτυξη

Θεματολογία Εισήγησης
Η επιχειρηματικότητα σήμερα
Καινοτομία
Αξιολόγηση επιχειρηματικής ιδέας
Σύγχρονη επιχειρηματικότητα
Γενικές συμβουλές επιχειρηματικότητας
Αποτελεσματική λειτουργία επιχείρησης
Επιχειρηματικό σχέδιο

Εισηγητής : Γεράσιμος τζαμαρέλος

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διαφήμισης σε Εκδοτικούς Οργανισμούς με κυριότερους τον Δ.Ο.Λ. και το Πρώτο Θέμα. Το 2008, Ίδρυσε την Διαφημιστική εταιρία ¨Gelma Advertising & Consulting¨. Έχει τιμηθεί για θέματα δημιουργικού σχεδιασμού και έχει πραγματοποιήσει με την ομάδα εργασίας του πολλά Project. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας. Είναι Πιστοποιημένος Εισηγητής των προγραμμάτων ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.

Θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης σε όλους τους Συμμετέχοντες του Σεμιναρίου.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής : info@keak.gr

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο