ΚΠΙΣΝ Διαχείριση Έργου: Ιδιαιτερότητες και Προκλήσεις

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015
18:00

Τεχνικά σεμινάρια: Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ διοργανώνει σειρά τεχνικών σεµιναρίων για εξειδικευµένο κοινό, φοιτητές και επαγγελµατίες, σχετικά µε θέµατα σχεδιασµού και κατασκευής του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ.

Η διάλεξη θα περιλαμβάνει και θα επικεντρωθεί σε ορισμένα χαρακτηριστικά της διαχείρισης έργου του ΚΠΙΣΝ: Η διαχείριση του έργου ΚΠΙΣΝ στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Η προσπάθεια προς την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου κτιριακού έργου της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα, εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Επίσης, θα γίνει αναφορά σχετικά με την πράσινη πιστοποίηση, τη διαχείριση απαιτητικών μελετών και κατασκευής, τις αρχαιολογικές έρευνες, την υγιεινή και την ασφάλεια, την εξωστρέφεια και τον πολιτισμό.

Εισηγητής: Ελπιδοφόρος Παππάς, Αναπληρωτής Διευθυντής Έργου της Faithful + Gould Ltd. (Εταιρείας Διαχείρισης / Project Management του Έργου)

Ελεύθερη είσοδος. Συμμετοχή με προεγγραφή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο