Θέμα ωρών η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε τον 32χρονο δικυκλιστή στην Καλλιθέα

Θέμα ωρών θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που τραυμάτισε και εγκατέλειψε αβοήθητο έναν δικό μας άνθρωπο, με αποτέλεσμα να «σβήσει» στην άσφαλτο λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, ένα νέο παλικάρι μόλις 32 ετών, χαμογελαστό, φιλότιμο και καλοσυνάτο, που εργαζόταν ως τεχνικός στην οικογένεια του Kontra Channel, έφυγε εντελώς άδικα και αναπάντεχα από κοντά μας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 3.30 – 3.45, στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Μαντζαγριωτάκη (επί της Δημοσθένους), στην Καλλιθέα.

Ο δράστης αφού διεμβόλισε με το όχημα του τη μηχανή του 32χρονου θύματος, όχι απλώς δεν σταμάτησε αλλά τράπηκε σε φυγή χωρίς ούτε καν να καλέσει το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, η Ασφάλεια έχει στα χέρια της στοιχεία και ευρήματα, για αυτό και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψή του.

Ο ασυνείδητος έχει αφήσει πίσω του εξαρτήματα και άλλα κομμάτια από το όχημα τα οποία «μαρτυρούν» την ταυτότητα του.

Επιπλέον, υπάρχουν σημαντικές μαρτυρίες αυτόπτων που κάνουν λόγο για ένα τζιπ σκούρου χρώματος, πιθανότατα μπλε, το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε το στοπ και στη συνέχεια χτύπησε με δύναμη τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

Φως στην υπόθεση θα ρίξει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων, που έχει ήδη στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί το θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του Αλέξανδρου.

Οι συγγενείς του άτυχου νέου καλούν όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί τους στο τηλέφωνο 6956599506.

http://www.kontranews.gr/koinonia/item/45727-thema-wrwn-asyneiditos

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο