Από το «Πάτερ Ημών » στο Σύλλογο Αγκαλιά και στα σχολεία της Καλλιθέας.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου ζητάει την ψήφο μας στη Β΄ Αθηνών.
Τη θυμόμαστε όλοι από «Πάτερ Ημών », όμως από τότε έχουν περάσει χρόνια και η μικρή Κορίνα έχει μεγαλώσει. Έχει παίξει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, έχει βραβευτεί σε φεστιβάλ, έχει κάνει εξειδίκευση στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στο Λονδίνο.


Τώρα είναι υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, με τη Νέα Δημοκρατία.

Πώς έκανε αυτό το μεγάλο βήμα;

Όπως δηλώνει η ίδια «ασχολείται με τα κοινά από μικρό παιδί και είναι κάτι που αγαπάει πολύ, γιατί το να προσφέρεις είναι χαρά.»
Έχει μέχρι στιγμής προσφέρει σε πολλούς συλλόγους .
Η Κορίνα πιστεύει ότι «το να εκλεγώ βουλευτής προφανώς και δεν είναι αυτοσκοπός. Πολιτική για μένα σημαίνουν πολλά περισσότερα πράγματα. Σημαίνει να έχεις άποψη και να ακούς την διαφορετική άποψη, να παρεμβαίνεις για τα προβλήματα δίπλα σου, στη γειτονιά σου στο Δήμο σου. Πολιτική σημαίνει προσφορά».

από το σίριαλ «Πάτερ Ημών»

Ας γνωρίσουμε όμως την μέχρι σήμερα κοινωνική της δραστηριότητα.

Μια «αγκαλιά για τα παιδιά»

Από το 1998 έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για τα αγέννητα παιδιά το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού «η Αγκαλιά».

Φωτογράφιση για περιοδικό για τον Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού “Η ΑΓΚΑΛΙΑ” 
Το σωματείο αυτό προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη αλλά και δωρεάν υπηρεσίες σε όλες εκείνες τις μητέρες έγγαμες ή άγαμες που πιέζονται λόγω των συνθηκών ση βίαιη αφαίρεση της ζωής του παιδιού τους. Παράλληλα προσφέρει στήριξη και προστασία στο παιδί τόσο κατά τον τοκετό όσο και μετά από αυτόν αλλά και ενημερώνει το κοινό για θέματα μητρότητας και εγκυμοσύνης.
Η Κορίνα Δαμουλιάνου είναι εθελόντρια στο σύλλογο αυτό. Βρίσκεται πολλές φορές πίσω από τον πάγκο στα bazaar της αγκαλιάς, συμμετέχει στη διανομή ρούχων και σε άλλες εργασίες.

Το δίκτυο κοινωνικής προφοράς

Το 2011 η παράταξη του Δημήτρη Κάρναβου στην Καλλιθέα ιδρύει το δίκτυο κοινωνικής προσφοράς.
Είναι μια πρωτοβουλία για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη από ιατρικές εξετάσεις αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες και βασικά αγαθά.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και μάλιστα δεκάδες πολίτες συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια.
Μια από αυτούς είναι και η Κορίνα η οποία βοηθούσε καθημερινά στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στα σχολεία της Καλλιθέας

Στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου η Κορίνα ήταν υποψήφια στην πόλη της , την Καλλιθέα όπου και εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος.
Σήμερα συνεχίζει το έργο της αλλά και δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για τα κοινά και ιδιαίτερα για τα παιδιά μέσα από τη θέση της ως Προέδρου της επιτροπής για τα δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας.
Μάλιστα συγκινητική ήταν η στιγμή ,που στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η Κορίνα παρέλασε μαζί με το σχολείο μαθητών με ειδικές ικανότητες για πρώτη φορά.
«Τα σχολεία πρέπει να γίνουν φυτώρια πολιτισμού, αθλητισμού, δημιουργικής απασχόλησης. Πρέπει να κάνουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν το διάβασμα, την τέχνη, την συμμετοχή» δήλωσε η Κορίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου είναι νέα, με διάθεση για προσφορά, και διαθέτει εκτός από αγάπη για την υποκριτική και τις τέχνες, αγάπη και για τα κοινά.

Στις επερχόμενες εκλογές ζητά την ψήφο μας, ως υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών.

Να της δώσουμε μια ευκαιρία;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο