Συνεχίζονται τα άσχημα αποτελέσματα για την Καλλιθέα…έχασε και από την Παναχαϊκή

Εύκολο απόγευμα στην Πάτρα για την Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας και μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Οι «ροσονέρι»… καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, χάρις στα γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη, κι έτσι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 0-0 της Ένωσης στην Ερμιονίδα, φτάνοντας στους 18 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Αντίθετα, η Καλλιθέα έμεινε στους 2 βαθμούς και σε πολύ δύσκολη βαθμολογική κατάσταση καθώς είναι προτελευταία.

Η Παναχαϊκή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 11′ άνοιξε το σκορ με τον Ματθαίο Μαρουκάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας. Στο 36′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην Πάτρα. Το μόνο αρνητικό για τους Αχαιούς, ο τραυμτισμός του Ντα Κόστα στο 7′ που έφερε και την αναγκαστική αλλαγή του Πορτογάλου μέσου.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Τσώνης, Ασίγκμπα, Άλα, Στεργίδης (80′ Χούσα), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα (7′ Αναστασόπουλος, 59′ Πλέγας), Μπαλού, Γκαντιάγκα, Πατινιώτης, Χαρτσιάς

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Μασάδο, Ρουσάκης, Μπέλης, Νικολάου (38′ Ρόχας), Πιτάρας (46′ Τσίπρας), Μιχαλόπουλος

onsports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο