Ισοπαλία της Καλλιθέας με τον Πανιώνιο

Δυστοκία στην τελική προσπάθεια εμφάνισε ο Πανιώνιος στο ισόπαλο (1-1) φιλικό που έδωσε με την Καλλιθέα στην Πλατεία. Το πρώτο μέρος δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από ένα σουτ του Παγώνη που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και ακόμα ένα του Μπούζα που εξουδετέρωσε ο Κατσούλης.

Στο δεύτερο μέρος, στο 65′, ο Τασουλής κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κολοβός που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε. Για την ακρίβεια ο Μιχελής έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 81′ από λάθος του Γκέζου η Καλλιθέα έφυγε στην επίθεση και με σουτ του Γκαβασιάδη έκανε το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 87′ με ωραίο πλασέ του Γκίνη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος (46′ Γιαννακόπουλος), Αργυρόπουλος (46′ Πάνος), Χατζηισαΐας (75′ Μ. Γκέζος), Παντίδος (46′ Οικονόμου), Τασουλής (75′ Κόμνος), Μητρόπουλος (75′ Γκίνη), Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (75′ Μασούρας), Μπουμάλ (46′ Ιμπαγάσα), Γιάννου (75′ Σμυρλής)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης (46′ Μιχελής), Πίκολο (46′ Τσίπρας), Τσώνης (46′ Μπριλάκης), Τσιούμας (46′ Λεβέντης), Παγώνης (60′ Συριόπουλος), Κατσικογιάννης (46′ Νικολάου), Αριανούτσος (46′ Μουρούτης), Μασάντο (46′ Μιχαλόπουλος), Ζόρντι (46′ Αρναρέλης), Σταματάκος, Βεζιρτζόγλου (46′ Πιτταράς, 80′ Γκαβασιάδης).

sport24.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο