ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις 260 προσλήψεις (Προκήρυξη)

Άνοιξε σήμερα η ηλεκτρονική αίτηση για τις 260 προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν προθεσμία έως και τη Δευτέρα 24/11 ώστε να κάνουν την υποβολή της.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με έδρα την Αθήνα, που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει ανακοινώσει προσλήψεις για διακοσία εξήντα (260) άτομα, ειδικότητας ΠΕ1 Γεωπόνων, ΠΕ10 Οικονομικών, ΠΕ3 Κτηνιάτρων, ΠΕ9 Διοικητικών, ΠΕ Τοπογράφων, ΤΕ1 Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής, ΤΕ1 Τεχνολόγων Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής και ΔΕ4 Διοικητικών Γραμματέων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια απασχόλησης δύο (2) μήνες (130 για το α´ δίμηνο και 130 για το β´ δίμηνο), για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων.

Η ανακοίνωση διατίθεται στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. www.opekepe.gr την φόρμα «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη δύο (2) μηνών στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.», από τη Δευτέρα 17-11-2014 έως και τη Δευτέρα 24-11-2014 και ώρα 15:00 μ.μ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο