Άρωμα Αμοργού πλημμυρίζει την Καλλιθέα !

Το «Αμοργιανό Πέρασμα » από σήμερα αποκτά και μπαρ!

Αν το καλοκαίρι βρίσκεται πάντα στο μυαλό σας και αναζητάτε μυρωδιές, μουσικές και γεύσεις νησιώτικες τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε το εστιατόριο Αμοργιανό Πέρασμα στην Καλλιθέα.

Κοντά στον Ηλεκτρικό σταθμό της περιοχής στη οδό Σιβιτανίδου και στον αριθμό 51 βρίσκεται το… νησί του απέραντου γαλάζιου. Εκεί θα γευτείτε νησιώτικους μεζέδες, Αμοργιανή ξινομυζήθρα, σπιτική ψημένη ρακή και θα ταξιδέψετε νοερά στο νησί υπό τους ήχους της έντεχνης μουσικής.

Το εστιατόριο της Μαρία Αναστασίου και της Χρύσας Κοσκοσιάν κλείνει τον Δεκέμβριο 4 χρόνια λειτουργίας. Μέχρι στιγμής μετράει εκατοντάδες πιστούς πελάτες, χιλιάδες λαχταριστά πιάτα και πολλές live βραδιές με έντεχνη μουσική. Κατά καιρούς διοργανώνονταi και νησιώτικα live με μουσικούς από την Αμοργό.

Φέτος το «Αμοργιανό Πέρασμα» εγκαινιάζει κάτι νέο. Στην αυλή του πλέον λειτουργεί ένα μπαρ. Το ντεκόρ θυμίζει νησί και τα δροσερά του κοκτέιλ σε στέλνουν πίσω στις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού.

Το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου το «Αμοργιανό Πέρασμα» θα… βάλει τα γιορτινά του και θα υποδεχτεί τους θαμώνες με ένα live μουσικό πρόγραμμα.

ΑΜΟΡΓΙΑΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 51 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

21 0959 2080

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο