Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Τα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ξεκίνησαν και για την φετινή περίοδο λειτουργίας τους. Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος αυτός έχει τριετή λειτουργικότητα στην πόλη μας και αποτελεί αναβίωση και συνέχεια της λειτουργίας της ιστορικής ομάδας Α.Ε.Κ.Τ.

Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της οικείας ένωσης και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργία των τμημάτων υποδομής της. Ο παραπάνω σύλλογος διατηρεί την μικρότερη μηνιαία συνδρομή, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής μας, έχει δε στα τμήματά του καταξιωμένους προπονητές για την εκμάθηση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών που συμμετέχουν.
Την όλη πρoσπάθεια, στηρίζει η δημοτική αρχή αλλά και διάφορες εταιρείες και επιχειρήσεις της περιοχής και της πόλης μας ευρύτερα, όπως τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ΠΛΑΤΡΙΤΟΥ – ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΟΥ, τα καταστήματα οπτικών ΔΥΟ.ΡΑΤΟΝ, κ.ά. Επίσης είναι άξιο αναφοράς ότι ο σύλλογος συνεργάζεται με τον γνωστό αθλίατρο – ορθοπεδικό της πόλης μας κ. Γιάννη Τσαπακίδη, ο οποίος είναι κοντά στους αθλητές-τριες σε κάθε τους πρόβλημα. Επίσης οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε στάδιο συζητήσεων με το Νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ για περαιτέρω ιατρικές παροχές στους αθλητές – αθλήτριές μας.
Οι προπονήσεις διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και στα ανοικτά γήπεδα ΠΕΡΟΝΙΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές παιδιών αλλά και για την λειτουργία του συλλόγου απευθύνεστε στους κ. Κ. Τσιβιλτίδη (τηλ. 6973015806, 210 9417000), κ. Ευγενία (Τζένη) Στόλη (6988452723) και στα γραφεία του συλλόγου (210 9415804 από 18:30 – 20:30) εντός των γηπέδων ΠΕΡΟΝΙΑ. Επίσης, μεγάλη πηγή ενημέρωσης για τα νέα της Ομάδας είναι το site της www.kallitheabc.gr, καθώς και η σελίδα της στo facebook ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕΚΤ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να εμπιστευθείτε την άθληση του παιδιού σας στην Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ όπου άλλωστε έχουν εγγράψει τα παιδιά τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας κ. Ντάβαρης Παναγιώτης καθώς και Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στα σχολεία της πόλης μας (κ. Κ. Σαντάς κ.ά.).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΙΒΙΛΤΙΔΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο