Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ Δημήτριο Κατσιώνη στο Κοιμητήριο Καλλιθέας (βίντεο)

Στον κοιμητήριο Καλλιθέας, γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια και τους συναδέλφους του Δημήτριου Κατσιώνη. Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Καλλιθέας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΠΑΣΧΟΥ ΑΝΝΑ και σύσσωμη η ηγεσία της αστυνομίας.

Ο 33χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δημήτρης Κατσιώνης έχασε τη ζωή του στην εκτέλεση του καθήκοντος, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που έκανε έλεγχο σε αυτοκίνητο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) της λεωφόρου Κηφισού (με κατεύθυνση προς τη Λαμία).

Δημήτρης Κατσιώνης ετών 32 

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 23.30 της Τρίτης στην περιοχή του Ρέντη, όταν η ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός θεωρήθηκε ύποπτος. Οι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί γύρω από το όχημα προκειμένου να καλύπτουν τον συνάδελφό τους. Ξαφνικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και στο οποίο επέβαινε κι ένας 26χρονος μπήκε στη ΛΕΑ και παρέσυρε τον αστυνομικό, εκσφενδονίζοντάς τον στην αριστερή λωρίδα.

Ο άτυχος 33χρονος, που ήδη είχε τραυματιστεί σοβαρά, έπεσε μπροστά στις ρόδες ενός άλλου διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν σοκαρισμένοι και ο πρώτος, που ουσιαστικά προκάλεσε το τροχαίο, συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο