Καλλιθέα: Βρέθηκε ΝΕΚΡΗ γυναίκα στην Αγ. Ελεούσα

Κάθε φτωχός και η μοίρα του λέει ο λαός. Η άτυχη ηλικιωμένη άστεγη πέρασε τον προηγούμενο χειμώνα στη στάση έξω από τον Οίκο Τυφλών της Καλλιθέας.

Το τελευταίο διάστημα είχε βρει καταφύγιο στην αυλή καφετέριας που είχε κλείσει λόγω οικονομικών δυσχερειών , πίσω από την εκκλησία της Αγίας Ελεούσας.

Η ηλικιωμένη άστεγη, εντοπίστηκε νεκρή από κατοίκους της περιοχής, το πρωί της Τετάρτης. σύμφωνα με πληροφορίες.

Εκείνοι που την βρήκαν ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε την άτυχη γυναίκα.

Πάνω στο στέρνο της βρέθηκε ένα μισοφαγωμένο κρουασάν.

http://www.makeleio.gr/?p=186227

UPDATE * Η συγκεκριμένη ήταν γνωστή στην περιοχή με το όνομα κυρία Μαρία. Στο παρελθόν είχαν βρεθεί αρκετοί να την βοηθήσουν ώστε να βρεθεί μία στέγη αλλά για τους δικούς της λόγους δεν ήθελε και είχε επιλέξει να συνεχίσει να ζει με τον δικό της τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Καλλιθέα: Βρέθηκε ΝΕΚΡΗ γυναίκα στην Αγ. Ελεούσα”

  1. Ανώνυμος

    Περνούσα καθημερινά από εκείνο το σημείο τις τελευταίες μέρες και απόρησα ένα βράδυ που δεν την είδα… Λύθηκε η απορία μου…

  2. Unknown

    Πολλάκις προσπάθησα επικοινωνώντας με τις αρμοδιες Υπηρεσίες του Δήμου και της Πλοτιλείας γενικά,ειδικά το τελευταίο διάστημα,για να βρει μία στεγη.Κατά διαστήματα ττη ΄΄μάζευαν΄΄,αλλά ΄΄το έσκαγε΄΄,μη θελοντας όπως μου είχε πεί να πάει κάπου.Η εικονα της όμως μας ντροπιαζε όλους μας σαν ανθρώπους και κοινωνία.Ας όψωνται όσοι δεν σταθηκαν αρωγοί της μέχρι να καταφερουν να τη κανουν να ζησει Α νθρώπινα,όπως της άξιζε..

Αφήστε ένα σχόλιο