Το Legion Run έρχεται και δοκιμάζει τα όρια σας

Το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων με τουλάχιστον 18 μεγάλα εμπόδια, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα απ’ όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα.

Για μια μέρα μόνο, στις 19 Οκτωβρίου χιλιάδες άτομα από εκατοντάδες ομάδες που ψάχνουν περιπέτεια και δύσκολες προκλήσεις, θα βρεθούν στο “ The Ranch”, Κορινθία, Σοφικό, για να περάσουν περισσότερα από 18 εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματόπλεγμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρα, διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς στο καταπληκτικό πολυχώρο του “The Ranch”.

Η διοργάνωση στην Αθήνα είναι η δεύτερη που γίνεται στην Ελλάδα. Το Legion Run είχε την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα του στην Κύπρο τον Μάρτιο και έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη και τη Σόφια το καλοκαίρι καθώς θα ακολουθήσει και η Βουδαπέστη τον Σεπτέμβριο . Περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα έχουν τρέξει σε τέτοιες διοργανώσεις τα τελευταία τρία χρόνια παγκοσμίως. Το Legion Run είναι η πρώτη ευκαιρία για τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτή την πλευρά του πλανήτη, να λάβουν μέρος σε μια ανάλογη κούρσα, στη δική τους ή σε μια κοντινή τους πόλη και η Αθήνα παίρνει επιτέλους τη σειρά της στις 19 Οκτωβρίου. Αναμένεται μαζική συμμετοχή από όλη την Ελλάδα, καθώς η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη πρόσφερε μια μοναδικά έντονη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Πολλοί από αυτούς θα συμμετέχουν για δεύτερη φορά.

“Το Legion Run προσφέρει κάτι πρωτόγνωρο και απελευθερωτικό για τους συμμετέχοντες. Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για τους δρομείς, όσο και για τους θεατές. Όπου έχουμε ταξιδέψει, έχει αποδειχτεί ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη να ξεδώσει, να διασκεδάσει και να προκαλέσει τους εαυτούς του”, ανέφερε ο Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας, Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD. “Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της κούρσας, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας και το είδαμε με τα μάτια μας σε όσους προορισμούς έχουμε πάει. Αυτό στοχεύουμε να προσφέρουμε και στην Αθήνα, τον Οκτώβριο και είμαστε πεπεισμένοι πώς το Legion Run θα είναι μια από τις κορυφαίες μέρες στη ζωή οποιουδήποτε λάβει μέρος. Πλέον, η αναμονή για όσους ήξεραν για εμάς και ,μας περίμεναν έχει τελειώσει ”.

Τα εμπόδια είναι τοποθετημένα πάνω σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων και είναι κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζει τόσο το σώμα αλλά και το μυαλό, αφού οι δρομείς καλούνται να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω από τοίχους, να συρθούν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα και να περάσουν μέσα δεξαμενές με πάγο και νερό. Η τοπογραφία στο Σοφικό, Κορινθίας, περιοχή στην οποία βρίσκετε το “The Ranch”, είναι ιδανική για να παρέχει μια έντονη, αλλά άκρως διασκεδαστική πρόκληση σε όσους λάβουν μέρος.




Ο χώρος του φεστιβάλ αποτελείται από μια μεγάλη σκηνή με ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, DJs, επιδείξεις και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς και είναι ιδανικός για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν (αν και θα μετανιώσουν που δεν έλαβαν μέρος) . Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφτείτε το http://www.legionrun.gr/athina ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο +357-99524645 ή antonis@legionrun.com.

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα “αλλαγμένοι”. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις ξανά.coppa.gr / legionrun.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο