Ισόπαλο χωρίς τέρματα το εκτός έδρας φιλικό της Καλλιθέας με τον Μανδραϊκό

Η ομάδα του «Ελ Πάσο» είδε το ματς περισσότερο σαν ξεμούδιασμα και μια ευκαιρία για να τσεκάρει ο Ηλιόπουλος παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, όμως, οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν και επιφυλακτικά, φοβούμενοι κάποιον τραυματισμό εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου στο «Φράγκειο» Δημοτικό Γήπεδο κι έτσι αυτό βοήθησε στο να μείνουν στο 0-0. Αντίθετα, η ομάδα της Μάνδρας απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας έδειξε σημάδια βελτίωσης και ικανοποίησε.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο Μανδραϊκός πραγματοποίησε αγιασμό με την παρουσία του δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιώργου Δρίκου. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Κώστας Διολέτης, σύσσωμα τα Δ.Σ. και οι πρόεδροι του Μανδραϊκού και της Καλλιθέας Σπύρος Μαραθωνίτης και Θανάσης Μαλιώρης αντίστοιχα.

ΜΑΝΔΡAΪΚΟΣ (Δημήτρης Καλιακούδης): Τράκας, Μπινιχάκης, Νηφαδόπουλος, Φερεντίνος, Κρητικός, Σιγάλας, Σινάνι, Ζώγγος, Μποδώνιας, Μπέντας, Αμντουραχμάνι.

Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Μπεγκλετσής, Κοκολάκης, Καουνάς, Τεπετόβ, Γερόλυμος, Κοτσαπαναγιώτης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Συριόπουλος, Νικολάου, Ρουσάκης, Μπέλης, Μιχαλόπουλος, Ζορντί Βιντάλ, Αρναρέλλης, Γκαβασιάδης.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Κατσούλης, Αριανούτσος, Δεμιρτζόγλου, Δημητρίου, Κατσικογιάννης, Μουρούτης, Μπριλάκης, Ντογκοντάρι, Πιτταράς, Σουκρίογλου, Τσώνης, Τσούμας, Φερέιρα.

ANEΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο