Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Μοσχάτο

Μετά την εκλογή του προεδρείου, το δημοτικό συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου εξέλεξε τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου.

Στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου τακτικά μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση: Βασιλική Καραβία, Γιώργος Φελλάς, Δημήτρης Κόλλιας, Βαγγέλης Κοτζαμπασάκης και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης: Παναγιώτης Κυριαζίδης, Χάρης Τουφεξίδης και Βαγγέλης Τσιρώνης.

Αναπληρωματικά μέλη από τη συμπολίτευση: Ντένια Λουκάκη, Πέτρος Δημητρίου, Ιωσήφ Βενάκης και από τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης: Θανάσης Μελίστας και Σταμάτης Καζαντζής.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν από τη συμπολίτευση: Απόστολος Σιώκας, Μαρία Τσέλιου, Μάκης Πεφάνης, Βασίλης Γρούμπας, Δημήτης Κελεσίδης και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης: Γρηγόρης Σωπάκης, Σταμάτης Καζαντζής και Γιώργος Μελέτης.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν από τη συμπολίτευση: Γιάννης Σάββας, Τάκης Χατζηαντωνίου, Γιώργος Φελλάς και από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης: Στέλλα Βαλαβάνη και Ελένη Μωραΐτη.

ΑΠΟ: www.moschatotavros.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο