Πίστη στην Καλλιθέα!

Και την… ψυχή τους θα δώσουν στη Ριζούπολη για την ανατροπή και την πρόκριση οι παίκτες της Καλλιθέας. Τι δηλώνει στη mikriliga.com ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Οι μέρες κυλούν με τον καλύτερο τρόπο στην Καλλιθέα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση με τον Σταύρο Ηλιόπουλο να προετοιμάζει την ομάδα του.

Ο τεχνικός του αθηναϊκού συλλόγου δεν έχει «σκοτούρες» στο κεφάλι του. Έχει άπαντες διαθέσιμους και θα κάνει τις καλύτερες επιλογές στην ενδεκάδα για τον αγώνα του Σαββάτου (13/9) στη Ριζούπολη, προκειμένου η ομάδα του Ελ Πάσο να ανατρέψει το εις βάρος της 1-1 απ’ το πρώτο ματς και να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όλοι γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο απόγευμα, αλλά αυτό διόλου… κόβει τα φτερά τους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Κάτι που φαίνεται και απ’ τα λόγια του Γιώργου Κατσικογιάννη στη mikriliga.com.

«Τις τελευταίες μέρες προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας και θα πάμε αποφασισμένοι για να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Δεν είναι απαγορευτικό άλλωστε το 1-1. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, έχουμε παίξει καλά στα τελευταία φιλικά και δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί. Αν βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, τότε είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

mikriliga.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο