Εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καλλιθέας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καλλιθέας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

*Στα προγράμματα ΤΟΠΙΚΗΣ εμβέλειας άμεσα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει το μάθημα ‘Διδασκαλία της Ποντιακής Διαλέκτου’. Τα υπόλοιπα προγράμματα μπορούν να δηλωθούν, αλλά θα ξεκινήσουν με καθυστέρηση.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ Καλλιθέας
Τηλ. 210 95.65.989
email: kdvm163@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής Δημαρχείο Καλλιθέας 1ος όροφος
* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο