Header AD

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή κατά Ασκούνη βάζει φωτιά στην παράταξη του

Κοτσαμπάσης ο Ασκούνης. Γυρολόγος ο Ψαλιδόπουλος.

Ο "Πόλεμος" στην παράταξη Ασκούνη καλά κρατεί. Παρότι πέρασαν 3 μήνες από τις εκλογές δεν λένε να σιγήσουν οι φωνές κατά Ασκούνη  για την στάση που κράτησε πριν και κατά την περίοδο των εκλογών. Αυτή την φορά μοιράστηκε επιστολή σε...
εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο στην οποία ο συγγραφέας της, κατηγορεί τον Ασκούνη για μεθοδευμένη διάσπαση της παράταξης και κοτζαμπασισμό και τον αναδεικνύει ως πρωταρχικό υπαίτιο της ήττας του ΠΑΣΟΚ στην Καλλιθέα. Γίνεται λόγος για κατασκευασμένη παράταξη, πολιτικό έκτρωμα και αφήνει αιχμές πως αφού δεν αρθροίστηκε ή δεν οδηγήθηκε στον Δεξιό Σκανδαλάκη κατήλθε με επικεφαλής ένα γυρολόγο της Αριστεράς φωτογραφίζοντας τον Θ. Ψαλιδόπουλο. Η επιστολή δεν μένει μόνο σε αυτά αλλά προχωρά και σε πιο οξείς χαρακτηρισμούς και για του λόγου το αληθές διαβάστε την ολόκληρη παρακάτω:


Κ. ΑΣΚΟΥΝΗ: Σκανδαλάκη ήθελες - Κάρναβος σου προέκυψε
(Από τ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα)
Δεξιός να ναι κι όποιος να ναι

Σύντροφοι και Συντρόφισσες,
Η Ενωμένη Δημοκρατική Παράταξη το 1964 έφερε την τότε κεντροαριστερά στη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας. Μιας διοίκησης εκφρασμένης από την συνεργασία της κομουνιστικής Αριστεράς με την Σοσιαλδημοκρατία. Στα πλαίσια, όμως της πολιτικής (αγαπημένη έκφραση του Κ.Ασκούνη), αυτός ο κεντροαριστερός δήμος πέρασε στα χέρια της δεξιάς.
Η μεθοδευμένη από τον Κ. Ασκούνη διάσπαση της παράταξης του παρέδωσε αυτό το δημοκρατικό δήμο στην εκτοπισμένη, για 50 χρόνια, Δεξιά.
"Στα πλαίσια της πολιτικής", όπως, ο Κ.Ασκούνης την εννοεί, είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στην ιστορία της Τ.Α στην Ελλάδα, που μεθοδεύει και επιτυγχάνει να διασπάσει την παράταξη του και να οδηγήσει σε ήττα την κεντροαριστερά στη Καλλιθέα.
Στα πλαίσια της παρακμασμένης πολιτικής, της συναλλαγής, της ιντριγκας και του κοτζαμπασισμού του Κ.Ασκούνη το κίνημα μας ηττήθηκε στην Καλλιθέα.
Γιατί η κατασκευασμένη από τον Κ.Ασκούνη Δημοτική παράταξη, πολιτικό έκτρωμα, αφού δεν αρθροίστηκε ή δεν οδηγήθηκε στον Δεξιό Σκανδαλάκη κατήλθε με επικεφαλής έναν γυρολόγο της κεντροαριστεράς.
Είμαι υπερήφανος σύντροφοι/ες γιατί με αποκαλούσαν "το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ".
Ναι σύντροφοι/ες. Είμαι το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και όχι το ΠΑ.ΣΟ.Κ του κοτζαμπάση Κ.Ασκούνη, ο οποίος σημειωτέον πήρε και την αμοιβή του!!
Ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος της πολιτικής παρακμής (δυστυχώς και του κινήματος μας) Κ.Ασκούνης, ότι δεν του εδόθη πλάνο δράσης για τη στήριξη της προοδευτικής παράταξης μεταξύ 1ης και 2η; Κυριακής - που πήγε στο 2ο γύρο.
Αρνήθηκε όμως πεισματικά να υπογράψει διακήρυξη στήριξης, για να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.
Αυτό το τόσο προβεβλημένο στέλεχος του κινήματος (Γραμματέας Νομαρχιακής Β1 Αθήνας, Δήμαρχος Καλλιθέας, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος μας πλάι στον Γ.Α.Π) ήθελε πλάνο δράσης για στήριξη, (λόγια της πλώρης ή του κλείδωνα).
Σύντροφοι/ες δεν υπέγραψε τη διακήρυξη στήριξη, γιατί, ήταν πολιτική πράξη και ο Κ.Ασκούνης για τους δικούς του κοτζαμπασικούς λόγους δεν το ήθελε.
Ο Δήμος Καλλιθέας, επαναλαμβάνω, μετά από 50 χρόνια πέρασε στα χέρια της δεξιάς. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ηττήθηκε από τη Δεξιά, ηττηθήκαμε όμως από τη μακαρίτισσα την ΕΛΙΑ, την ιντριγκα, τη μικροπολιτική και τον κοτζαμπασισμό του Κ.Ασκούνη.
Οι πολιτικές ευθύνες επιβάλλεται να αναζητηθούν και να αποδοθούν.
Το κίνημα μας μέσω των οργάνων του μπορεί και πρέπει να τις αναζτητήσει και να τις αποδώσει σε όποιον κι αν ανήκουν.
Εάν και εφόσον, βέβαια το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ, θεωρεί τη Δεξιά σαν το ιδεολογικόπολιτικό του αντίπαλο.
Επιτέλους, Σύντροφοι/ες ξεπερνώντας την πολιτική μας παρακμή, ας λειτουργήσουμε σαν υπεύθυνος πολιτικός φορέας, όπως ο ιδρυτής μας, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μας έμαθε.

Αγωνιστικά και Συντροφικά
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή κατά Ασκούνη βάζει φωτιά στην παράταξη του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή κατά Ασκούνη βάζει φωτιά στην παράταξη του Reviewed by athinapoli gr on 10.9.14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια