Εκατοντάδες ποδηλάτες με κίτρινα φοσφοριζέ γιλέκα κατέκλυσαν τα μεσάνυχτα της 5ης Σεπτεμβρίου το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος [εικόνες]

Σπάνιες εικόνες διαδραματίστηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 5ης Σεπτεβρίου στο κατάφωτο εντυπωσιακό εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς περίπου 1.000 ποδηλάτες έκαναν την πρώτη βόλτα των Freeday Cyclists για τη σεζόν 2014-2015.
Ο Γιώργος Γερόλυμπος ήταν εκεί και τους απαθανάτισε δίνοντας μια νέα, μαγική εικόνα από το εργοτάξιο τη νύχτα με τους εκατοντάδες ποδηλάτες, μικρους και μεγάλους, με κίτρινα φοσφοριζέ γιλέκα. Ακολούθησαν μέρος της διαδρομής του μελλοντικού ποδηλατόδρομου του ΚΠΙΣΝ κάνοντας στάση στο Κέντρο Επισκεπτών, όπου πληροφορήθηκαν για τις αθλητικές και άλλες δραστηριότητες που αυτό θα φιλοξενεί στο Πάρκο του.
Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο γνωριμίας, ανοίγματος του Κέντρου προς τους πολίτες, δημιουργίας δράσεων και συνθηκών που θα δώσουν στον πολίτη την ευκαιρία να διαπιστώσει πως το Κέντρο θα γίνει ένας χώρος όπου θα μπορεί να ζει, να αποκτά εμπειρίες, ερεθίσματα όλη την ημέρα. Αλλωστε αυτό είναι το κεντρικό ζητούμενο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος: Το κέντρο να έχει ζωή όλη την ημέρα, να αγαπηθεί από τους πολίτες.








Φωτογραφίες: Γιώργης Γερόλυμπος

http://www.iefimerida.gr/node/169359#ixzz3ChoGDzba

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο