ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ…

Ο λόγος για τις δύο μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της μεγάλης πανσελήνου του Αυγούστου, το Σάββατο 10 Αυγούστου, και σε αυτές «πρωταγωνιστούν» μία μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα σκάφος – αλλά τι σκάφος – του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Πιο συγκεκριμένα. Το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 21:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία, εντός του περιβάλλοντος χώρου μεταξύ του Πλοίου Ναυτικού Μουσείου «Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ» και του «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», στη μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου. Το συγκεκριμένο μουσικό ταξίδι με τίτλο «Σε μια θάλασσα με Φεγγάρια στο Βυθό», με τον συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό και τον Βασίλη Λέκκα. Μαζί τους δυο νέοι ερμηνευτές η Σαβέρια Μαργιολά και ο Χάρης Μακρής. Μαζί με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του και οργανικές του συνθέσεις με διεθνή αναγνώριση όπου πρωταγωνιστεί η Θάλασσα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τραγούδια από την δισκογραφία του Βασίλη Λέκκα και της Σαββέριας Μαργιολά, καθώς και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών όπου στην αφήγηση τους κυριαρχούν η θάλασσα και η Σελήνη. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στη συναυλία, καθώς και πρόσβαση στους χώρους του καταστρώματος του «Θ/Κ Γ.Αβέρωφ».
Την ίδια ημέρα και ώρα, αλλά στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακροπόλεως, η Μπάντα της ΠΑ πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλία, υπό τη διεύθυνση του Υποσμηναγού (ΜΣ) Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου. Στη συναυλία αυτή η Μπάντα της ΠΑ θα εκτελέσει κλασσικά κομμάτια από όπερες, τον παγκόσμιο κινηματογράφο αλλά και γνωστές ελληνικές μελωδίες.

Παραπολιτικά

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο