Από την ΑΠΕ Λαυρεωτική στην Καλλιθέα ο Λάμπρος

Τόπο στα νιάτα από την ομάδα του «Ελ Πάσο», που «καπάρωσε» για του χρόνου τον ταλαντούχο τερματοφύλακα * Τι λέει ο ίδιος στο a-sports.gr

Με το βλέμμα στο μέλλον… Έναν από τους πλέον ταλαντούχους τερματοφύλακες της Αττικής στην ηλικία του κατάφερε να «καπαρώσει» η Καλλιθέα. Η ομάδα του «Ελ Πάσο», σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, έκλεισε το 18χρονο Αλέξανδρο Λάμπρο, ο οποίος την Τρίτη (19/8) βρέθηκε στα γραφεία του αθηναϊκού συλλόγου και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ, πάντως, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λαυρεωτικής (ΑΠΕΛ) και κατάφερε να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας σε πολύ νεαρή ηλικία κερδίζοντας θέση βασικού, δεν θα μετακομίσει άμεσα στην Καλλιθέα, αφού θα παραμείνει ένα χρόνο δανεικός στο Λαύριο.

Η ομάδα του «Ελ Πάσο», ωστόσο, έβαλε όρο στη συμφωνία της με την ΑΠΕΛ να μπορεί να πάρει πίσω τον Λάμπρο ακόμα και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (Ιανουάριο), δείγμα τού πόσο υπολογίζει σε αυτόν.

Όπως και να ‘χει, το βέβαιο είναι πως ο 18χρονος, που ανήκει στην Καλλιθέα από την Τρίτη (19/8), θα αγωνιστεί για το επόμενο εξάμηνο (σίγουρα) με τη φανέλα της Λαυρεωτικής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Αλέξανδρος Λάμπρος λίγες ώρες μετά τις υπογραφές μίλησε στο a-sports.gr και, αφού ευχαρίστησε τους άνθρωπους της Λαυρεωτικής, αναφέρθηκε και στο σημαντικό βήμα της καριέρας του.

«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Λαυρεωτικής, στη διοίκηση και τους προπονητές μου που με βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Από εδώ και πέρα, οπωσδήποτε είναι ένα βήμα στην καριέρα μου η μετακίνησή μου στην Καλλιθέα, αλλά για μένα τώρα, νομίζω, ξεκινάνε τα δύσκολα και θα πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά», τόνισε ο 18χρονος τερματοφύλακας.

a-sports.gr

Νίκος Τζαλίδης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο