Ηλιόπουλος: «Στο 50%-50% η πρόκριση με Απόλλωνα»

Ψύχραιμα αντιμετώπισαν στην Καλλιθέα την κλήρωσή τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας… Κάτι που φάνηκε και από την τοποθέτηση του Σταύρου Ηλιόπουλου.

Ο κόουτς της ομάδας του «Ελ Πάσο» μίλησε στο a-sports.gr και εμφανίστηκε συγκρατημένος για την έκβαση των δύο αναμετρήσεων με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», υποστηρίζοντας πως θα είναι, αν μη τι άλλο, αμφίρροπες.

«Με κάποια ομάδα θα πέφταμε, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Η πρόκριση είναι στο 50%-50%. Ο Απόλλων είναι μια αξιόλογη ομάδα και σαφώς πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση για την Καλλιθέα. Ο δικός μας πρωταρχικός σκοπός είναι να φτιάξουμε ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε για όλα τα υπόλοιπα μέσα από πολλή δουλειά και λίγα λόγια…», μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Καλλιθέας.

Στο μεταξύ, μετά την ακύρωση του φιλικού με τον Απόλλωνα λόγω του Κυπέλλου, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν άλλον αντίπαλο για να τσεκάρουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο (23/8). Και αυτός θα είναι ο Ηρακλής Ψαχνών, με την Καλλιθέα να πηγαίνει έτσι, αντί για Ριζούπολη, στην Εύβοια.

* Να σημειωθεί πως ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα με γηπεδούχο την Καλλιθέα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο