Ίκαρος: Επιστρέφει στην Καλλιθέα, με… πλάνο και Λιόγα



Ο κύβος ερρίφθη όπως όλα δείχνουν και ο Ίκαρος μετά από ένα χρόνο στη Χαλκίδα επιστρέφει στην Καλλιθέα και θα αγωνιστεί στην Α2. Μάλιστα ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Δημήτρη Λιόγα που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε ένα πραγματικά μοναδικό για την Ελλάδα, τετραετή σχεδιασμό , ο οποίος έχει να κάνει με την ανάδειξη των μεγάλων ταλέντων που έχει στις υποδομές του αλλά και των Νέων που θα θέλουν να συμμετάσχουν σ” συτό το πρόγραμμα, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΓΑ, ο οποίος πέραν της αντρικής ομάδας , η οποία και θα πορευτεί με πάρα πολλούς έφηβους-νέους αθλητές, θα έχει την άμεση παρακόλουθηση και τον σχεδιασμό του εφηβικού και παιδικού τμήματος καθώς και της ομάδας Νέων.

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Θανάσης Δούνης δήλωσε: «Με τη σημερινή ανακοίνωση ξεκινάει ένα πραγματικά ιστορικό εγχείρημα για τον ΙΚΑΡΟ και καλοσωρίζει τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΓΑ, σαν επικεφαλή αυτού του προγραμματος, στην οικογένεια του ΙΚΑΡΟΥ»

Ο Δημήτρης Λιόγας από την πλεύρα του δήλωσε: «Επέλεξα να έρθω στον ΙΚΑΡΟ διότι πραγματικά ενθουσιάστηκα, με ένα τετραετές πρόγραμμα επανόδου της ομάδας στην Α1, με πλειοψηφία αθλητών από τις υποδομές του. Ευχαριστώ τον Ερασιτέχνη ΙΚΑΡΟ γιατί μου εμπιστεύτηκε αυτή την τεράστια προσπάθεια που ξεκινάει».

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο