Ο Ψαλιδόπουλος καταγγέλλει προσπάθεια εκβιασμού και τρομοκράτησης των Καλλιθεατών από την Μαργαρίτη!

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Ανακοίνωση καταπέλτης κατά των υπόγειων μηχανισμών από τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο…

 “Λίγες ώρες πριν από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αναπτύσσεται ένα τεράστιο δίκτυο εκβιασμών και τρομοκράτησης. Αυτό το δίκτυο ουδεμία σχέση έχει με τη δημοκρατική παράταξη.

Καλώ το Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη να διαχωρίσει τη θέση του από αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι οδήγησαν το δημοκρατικό κίνημα στη σημερινή παρακμή. Η ανάταξη του δημοκρατικού κινήματος έχει ως προϋπόθεση την ήττα των δυνάμεων του παρασκηνίου, της διαβολής και του ψεύδους.

Το δημοκρατικό κίνημα θα ανασυνταχθεί όταν οι δυνάμεις αυτές εξοβελιστούν από τις τάξεις του.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε οι δυνάμεις αυτές να ηττηθούν προς όφελος των δημοκρατικών αξιών που ενώνουν τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς και της προόδου.

Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την προσπάθεια εκβιασμού και τρομοκράτησης της ψήφου των Καλλιθεατών, η οποία εκδηλώνεται από το συνδυασμό της κ. Βάσως Μαργαρίτη και της ίδιας προσωπικά, που δεν ανήκει στις τάξεις του δημοκρατικού κινήματος.

Οι δημοκρατικές δυνάμεις θα επικρατήσουν σε βάρος αυτών των σχεδίων της χυδαιότερης ομάδας που επιτρέψαμε να δημιουργηθεί στη δημοκρατική παράταξη.”

https://www.facebook.com/Psalidopoulos/posts/600225830084748

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο