Ο Κουμουτσάκος κατέβασε αφίσα της Ρένας Δούρου στην Καλλιθέα

Με λίγες ημέρες πλέον να απομένουν για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι δρόμοι έχουν γεμίσει αφίσες. Από την Παρασκευή είναι λιγότερες κατά… μία, καθώς ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέβασε αφίσα της Ρένας Δούρου.

Συγκεκριμένα, σε επίσκεψή του στην Καλλιθέα, όπου βρέθηκε μαζί με συνεργάτες του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κατέβασε μία από τις αφίσες της «αντιπάλου» του που είχαν αναρτηθεί, για συμβολικούς λόγους.

Στη συνέχεια, την παρέδωσε σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτή η πρακτική είναι προκλητικά παράνομη και περιβαλλοντικά αποκρουστική, όπως αναφέρει το news247. «Αυτή η ξεπερασμένη παλαιοκομματική πρακτική δε θυμίζει μόνο άλλους καιρούς αλλά είναι και απολύτως παράνομη. Το δείγμα γραφής που δίνει η ανθυποψήφιά μου για την Περιφέρεια Αττικής είναι ένα κακό δείγμα γραφής. Επιβεβαιώνει
ότι το ενδιαφέρον της κας Δούρου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσχηματικό και μόνος στόχος της είναι το στενό κομματικό συμφέρον που υπηρετεί τον μηδενισμό και την άρνηση κάθε προόδου της χώρας», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

 iefimerida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο