Η Μαργαρίτη ανταπέδωσε τα πυρά στον Ψαλιδόπουλο

Με την κεντρική της ομιλία που ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία η Βάσω Μαργαρίτη εκτός από την κλασσική προτροπή για νίκη της παράταξης της δεν παρέλειψε να ανταποδώσει και τα πυρά προς τον συνυποψήφιο της Θοδωρή Ψαλιδόπουλο. Μια ανταπόδωση που για αρκετούς χαρακτηρίστηκε αρκετά αιχμηρή συγκεκριμένα η Βάσω Μαργαρίτη σε αποστροφή της ομιλίας της είπε:

Επειδή έχω μάθει να είμαι ειλικρινής, θέλω να απαντήσω και στο Θοδωρή, αφού ο ίδιος το ζητά επιμόνως μέρες τώρα. Απαντώ, λοιπόν, στην αντιπέρα όχθη…, αφού αποφάσισες να χαράξεις την δική σου Αυτοδιοικητική Πορεία…
Δεν διασπά την παράταξη Θοδωρή μου, ο Αναπληρωτής του Δημάρχου 8 χρόνια. Δεν διασπά την παράταξη αυτός που τη συνίδρυσε, γιατί εσείς ήσασταν συνεργαζόμενοι και ανεβήκατε στο τρένο αφού είχε ξεκινήσει, δεν διασπάς την παράταξη 2,5 μήνες πριν της εκλογές. Δεν τη διασπά αυτός που έχει την πλειοψηφία Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων της παράταξης. Απλώς είχα μεγαλύτερη ευθύνη λόγων και έργων.
Φίλε και συνάδελφε 16 χρόνια τώρα, αγωνιστήκαμε μαζί, δουλέψαμε σκληρά και θέσαμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη. Όμως, είμαστε άνθρωποι διαφορετικοί και είχαμε πάντα διαφορετική προσέγγιση για την ψυχή της πόλης, τους ανθρώπους της, με πολύ κόσμο εγώ, με ανοιχτές πόρτες, κατανόηση, χαμόγελο στα μικρά και μεγάλα προβλήματά τους. Κοντά στα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα της πόλης εγώ που υποφέρουν. Εσύ με πολιτικούς, πρόξενους και πρεσβευτές. Στην Καλλιθέα εγώ, στο Παλαιό Ψυχικό εσύ!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο