Μεζεδοπωλείο – Ουζερί “Κοράλλι” στην Καλλιθέα

Το Μεζεδοπωλείο – Ουζερί «Κοράλλι» στην Καλλιθέα είναι ένας πραγματικά φιλικός και οικείος χώρος, ιδανικός για οικογένειες, αλλά και για μικρές και μεγάλες παρέες, που θέλουν να γευθούν ξεχωριστές γεύσεις!

Η προσεγμένη ποιότητα στα τροφικά υλικά, τα ιδιαίτερα προσεγμένα πιάτα, η πρόθυμη και γρήγορη εξυπηρέτηση, το όμορφο περιβάλλον, αλλά και η αληθινά προσιτές τιμές, είναι οι βασικοί λόγοι που κάνουν το μεζεδοπωλείο – ουζερί «Κοράλλι» να ξεχωρίζει από το 1995!

Ο εξωτερικός χώρος στο «Κοράλλι» είναι ένα καταπράσινο περιβάλλον και σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε τα εκλεκτά και νόστιμα φαγητά μας, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Ελάτε λοιπόν να δοκιμάσετε τους μοναδικά γευστικούς ουζομεζέδες μας, αλλά και τα άλλα πιάτα μας που δεν περιορίζονται μόνο στα θαλασσινά, αφού προσφέρονται σε μία μεγάλη ποικιλία από κρύα ορεκτικά, ζεστά ορεκτικά, ψητά της ώρας, σαλάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

To Μεζεδοπωλείο – Ουζερί «Κοράλλι» διαθέτει σύγχρονο παιδότοπο για τη διασκέδαση των παιδιών σας έτσι ώστε να μπορείτε ξέγνοιαστα να απολαμβάνετε ότι εκλεκτό επιλέξετε.
Είναι εύκολα προσβάσιμο για όλους, από όπου και αν έρχεστε και λειτουργεί καθήμερινα από τις 12 το μεσημέρι, διαθέτοντας και άνετο parking.
 Αγαμέμνωνος & Κολοκοτρώνη 19 
πηγή  koralli.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο