Η ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα σε χρειάζεται!

Η ΑΝΙΜΑ είναι μια όαση μέσα στην πραγματικότητα της Ελλάδας, που σαν χώρα δεν φημίζεται και για την ιδιαίτερη ευαισθησία της προς τα ζώα. Πρόκειται για έναν Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, η οποία λειτουργεί με όρους αυτοθυσίας των μελών και των φίλων. Λοιπόν, η κρίση μας έχει πλήξει όλους. Το ξέρουμε. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς, ένα πιάτο φαί θα το βάλουμε πασχαλιάτικα στο τραπέζι μας, έτσι δεν είναι; Αυτό το πιάτο θα έχει και πετσούλα, θα είναι δηλαδή κοψίδι, δηλαδή κάποτε ήταν ζωντανό… Χορτοφάγοι δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι. Αλλά, δεν αξίζει τον κόπο να θυσιάσουμε ένα ευρώ, μόλις ένα ευρώ ο καθένας μας, όχι παραπάνω, για να το δώσουμε στην ΑΝΙΜΑ, που θα το κάνει τροφή και προστασία για τα ζώα, δηλαδή για την ζωή; Σε όλους τους πολιτισμούς για να πάρεις κάτι, πρέπει να δώσεις. Όταν πληρώνουμε για το «κρέας» στον χασάπη, πληρώνουμε τον άνθρωπο, όχι το ζώο. Αλλά, αυτή η μεγάλη θυσία του αμνού, δεν αξίζει να μας κάνει να σκεφτούμε ότι χρωστάμε και στην ζωή κάτι, κάτι τόσο δα;

Η ΑΝΙΜΑ έχει στο facebook περίπου 23.800 μέλη. Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ένας φίλος, αν όλοι αυτοί έδιναν όχι μόνον κοινοποιήσεις, αλλά από ένα όλο κι όλο ευρώ η ΑΝΙΜΑ θα έπαιρνε ανάσα. Ανάσα πολύτιμη, που θα την έκανε πρίμο αεράκι για κοτσυφάκια και πληγωμένους σταυραετούς. Ελάτε λοιπόν, ας αποδείξουμε ότι έχει και ο άνθρωπος ψυχή! Γιατί όλο περηφανευόμαστε, αλλά τελικά τα ζώα είναι πιο έμψυχα από εμάς! Είναι η ευκαιρία μας!

Μπείτε στην σελίδα της ΑΝΙΜΑ στο facebook, (https://www.facebook.com/anima.gr) αλλά μπείτε και στον κόπο να περάσετε από την τράπεζα και να δώσετε ένα ευρώ, ένα μόνο ευρώ, από το υστέρημα των χρημάτων σας και το περίσσευμα της ψυχής σας. Πάμε λοιπόν! Με πέρδικες και κότσυφες, μας ενώνουν πολλά!
πηγή  astroskopio.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο