ΤΙ “ΒΓΑΖΟΥΝ” ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ…

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ
“ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ

Με ένα μήνα μέχρι την Κυριακή των εκλογών, τα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων έχουν πάρει φωτιά. Το ίδιο και οι δημοσκοπήσεις…

Όλα τα αποτελέσματα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Είναι μπροστά ο Δημήτρης Κάρναβος, ενώ για την δεύτερη θέση, που θα φέρει τους υποψηφίους στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, “χτυπιούνται” η Βάσω Μαργαρίτη με τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.
Και οι δυο υποψήφιοι, προερχόμενοι από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Ασκούνη, εμφανίζονται να έχουν σχεδόν ισάξια επιρροή στο εκλογικό σώμα, ενώ αντίστοιχη είναι και η επιρροή τους στους υποψηφίους, με ένα προβάδισμα της επί σειρά ετών αντιδημάρχου Βάσως Μαργαρίτη στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης.
Χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί ανάμεναν τι θα πράξει ο Κώστας Ασκούνης, και αν θα εμφανιστεί σε κάποια από τις εκδηλώσεις ανακήρυξης συνδυασμού των δυο αντιδημάρχων του.
Ο Κώστας Ασκούνης όμως, που είναι παλιά καραβάνα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και “γάτα”, δεν ενεπλάκη στον “εμφύλιο” και δεν εμφανίστηκε στο πλευρό κανενός από τους υποψηφίους της Διοίκησης, μια εμφάνιση που θα έδινε σαφώς και προβάδισμα στον “τυχερό”.
Τα ποιοτικά στοχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν τους Καλλιθεάτες κουρασμένους από την πολυετή διοίκηση της πόλης από τα ίδια άτομα, και παρουσιάζονται έτοιμοι για αλλαγή. Τουλάχιστον αυτό δίνουν μέχρι τώρα οι δημοσκοπήσεις, γιατί ως γνωστόν η κάλπη είναι σαν την… μπάλα!
Σταθερή δύναμη, πάντως, παραμένει στην Καλλιθέα το ΚΚΕ με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Δημόπουλο και ακολουθούν οι υπόλοιποι δημοτικοί συνδυασμοί.
Αναμένεται λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον, το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο και θα δώσει την τελική μάχη για τον Δήμο της Καλλιθέας.
Οι επόμενες μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή των εκλογών είναι καθοριστικές, με τις δημοτικές παρατάξεις να ρίχνουν τα “μεγάλα όπλα”… Αν και το μεγάλο στοίχημα σε αυτές τις εκλογές εστιάζεται στο ποιος από τους δυο (Μαργαρίτη- Ψαλιδόπουλος) θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα και να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Εφημερίδα ΝΟΤΙΟΣ ΧΤΥΠΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “ΤΙ “ΒΓΑΖΟΥΝ” ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ…”

  1. elenhkar

    ….εννοείτε πως ο Δημοπουλος είναι τέταρτος ? Σοβαρευτείτε παιδιά ή πάρτε από σοβαρές εταιρείες δημοσκοπήσεων αποτελέσματα !

  2. elenhkar

    Οφείλω δημοσίως να σας ζητήσω συγγνώμη, για το εντέλει δικό μου άστοχο σχόλιο που έχει προηγηθεί! Όπως επίσης να σας συγχαρώ για την σχετική ακρίβεια της πρόβλεψής σας ,τουλάχιστον ως προς την σειρά κατάταξης των συνδυασμών!

Αφήστε ένα σχόλιο