Untitled Post

Για μια ακόμη φορά, ο Ερασιτέχνης Ίκαρος εκφράζει τα έντονα παράπονα του για τον άνισο τρόπο μεταχείρισης των τμημάτων υποδομής από τον Δήμο Καλλιθέας. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Καρκατσέλης με επιστολή του στον Δήμο εκφράζει τα παράπονά του, καθώς οι εκκλήσεις του συλλόγου έχουν πέσει στο κενό.

Αναλυτικά η επιστολή:
Αγαπητέ Πρόεδρε του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» , του Δήμου Καλλιθέας, Κε ΜΑΡΓΩΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΟ
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε (σε θέματα Πολιτισμού-Παιδείας και Νέας Γενιάς) , Κε ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΕ ΘΕΟΔΩΡΕ

Αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, οι αθλητές του, τα μέλη του , οι γονείς και φίλοι, ήταν αποφασισμένοι, να περιμένουν το τελείωμα της αγωνιστικής περιόδου και την εφαρμογή των κριτηρίων από την νέα Δημοτική Αρχή.

Όμως η μετατροπή του παιδικού τμήματος σε νοσοκομείο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, (σας αναφέρουμε ότι το ίδιο συνέβη και πέρυσι στα Γρεβενά όπου τερμάτισε τρίτος στην Ελλάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και πήρε το Χάλκινο μετάλλιο ,στερήθηκε πιθανόν το Χρυσό από αυτό το λόγο) φέτος μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου έχει 6 αθλητές τραυματίες, περιμένοντας με αγωνία να προσπαθήσει για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μας αναγκάζει να απευθυνθούμε και πάλι σε σας.

Αυτή τη στιγμή, στο τέλος της περιόδου, είναι πρώτος .

Είναι δύσκολο να κάνουμε υπομονή όταν με τις ευχές του Οργανισμού, η ομάδα παίδων του ΕΣΠΕΡΟΥ, που έπεσε κατηγορία και η οποία θα αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία Παίδων, (ενώ ο ΙΚΑΡΟΣ πρώτος στην Α΄) έχει πλήρη ωράρια στα κλειστά Γυμναστήρια της Καλλιθέας με παρκέ και δύναται τη ανοχή του Οργανισμού (για να μην το χρησιμοποιήσει ο ΙΚΑΡΟΣ) να τα παραχωρεί σε γονείς και κηδεμόνες.

Επτά διεθνείς αθλητές αγωνίζονται μία στο παρκέ, μία στο πλαστικό, μία στα ανοικτά, μία καθόλου.

Κατηγορούμε τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Ζητάμε πλέον την παρέμβαση του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Εσωτερικών, της ΕΟΚ, της Επιτροπής Αθλητικών υποθέσεων της Βουλής.

Είμαστε απελπισμένοι και είστε η τελευταία μας ελπίδα.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτή η έλλειψη ισονομίας, αξιοκρατίας και αθλητικών κριτηρίων είναι θέμα πιθανής συναλλαγής, ίσως πολιτικής, ίσως προσωπικής, ίσως, ίσως, ίσως ….

Σίγουρα όμως έχουμε μόνο αναπάντητα ερωτήματα.

Το μόνο ερώτημα που εμείς του ΙΚΑΡΟΥ έχουμε απαντήσει, ομάδα μοναδικού αθλητικού και αγωνιστικού ήθους, που το γνωρίζει όλος ο αθλητικός κόσμος, είναι γιατί φτάσαμε στην επιτήρηση από το ΔΝΤ.

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, Κε Ψαλιδόπουλε, Αγαπητέ Πρόεδρε, Κε Μαργωμένο που γνωρίζετε ή θα έπρεπε να γνωρίζετε το τεράστιο Αθλητικό και Πολιτιστικό έργο του ΙΚΑΡΟΥ στην κοινωνία της Καλλιθέας και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα.

Προσπαθήστε να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά που σε λίγο θα διεκδικήσουν την 1η Θέση στην Ελλάδα, δίνοντας τους ωράρια που οι άλλοι δεν έχουν νόμιμο τρόπο να τα χρησιμοποιήσουν.

Σας Ευχαριστώ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δ.ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο