Η δικιά μας Κλέλια Πανταζή καλεσμένη του Συλλόγου Αντιγόνη

Μια υπέροχη βραδυά μας επιφύλασαν οι γυναίκες του Συλλόγου Αντιγόνη στο Σχηματάρι την ημέρα της γυναίκας.

Τι πιο όμορφο λοιπόν… να γιορτάζει μία γυναίκα την ημέρα της γυναίκας στον υπέροχο αυτό χώρο στο Κέντρο Καραντώνης στο Σχηματάρι.

Αυτή την ξεχωριστή ημέρα οι γυναίκες του συλλόγου θέλησαν να κάνουν κάτι το ξεχωριστό και να τιμήσουν μία γυναίκα η οποία αν και είναι ακόμα στην αρχή της καριέρας της έχει κάνει πολλά. Η Κλέλια Πανταζή χάλκινη Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική ήταν η επίσημη καλεσμένη της βραδυάς. Την τίμησαν για την προσφορά της στον αθλητισμό. Μαζί της αγαπημένη μαθήτριά της από το Σχηματάρι όπου θα ήθελε πολύ να ακολουθήσει τα βήματα της δασκάλας της.
 Το κλίμα λοιπόν ήταν πολύ συγκινητικό όταν βραβεύτηκε η Κλέλια Πανταζή από τις υπέροχες γυναίκες του Συλλόγου Αντιγόνη. Στη συνεχεια η Κλέλια
μαζί με την πολλά υποσχόμενη μαθήτριά της μας έδειξαν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους στη ρυθμική γυμναστική και πραγματικά έμειναν όλοι κατάπληκτοι.

Η βραδυά συνεχίστηκε με πολύ καλό φαγητό και χορό μέχρι πολύ αργά. Το κέφι, η συγκίνηση, ο χορός επικράτησαν σε αυτη την όμορφη νύχτα!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο