Ο Σοφιανίδης στο συνδυασμό του Δημήτρη Κάρναβου

Με δήλωσή του ο κ. Χριστόφορος Σοφιανίδης, τ. αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, στηρίζει και μετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κάρναβο. Σχετικά, ο Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε:
 “Είναι τιμή μας που ο Χριστόφορος Σοφιανίδης μετέχει του ψηφοδελτίου μας. Ο Χριστόφορος Σοφιανίδης  είναι ένας αγωνιστής που έδωσε και δίνει τις δικές του μάχες για τα δίκαια της πόλης μας, της Καλλιθέας, αλλά και του Ποντιακού Ελληνισμού. Ηγείται ενός πολύ σημαντικού ποντιακού σωματείου της “Αργούς”, ενος σωματείου που ξεχωρίζει για την δράση του και τους αγώνες του. Η παρουσία του κ. Σοφιανιδη στο συνδυασμό , μας φέρνει ακόμα πιο κοντά, στις ιστορικές ρίζες της πόλης μας, μας φέρνει όμως και πιο κοντά σε ένα καλύτερο μέλλον για την Καλλιθέα.”
Ο κ. Σοφιανίδης δήλωσε:
“ Με την εμπιστοσύνη χιλιάδων συνδημοτών, είχα την ευκαιρία να προσφέρω επί δώδεκα χρόνια ανιδιοτελή υπηρεσία στην πόλη (1998-2010), ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Ήταν απόδοση χρέους στους δημότες, που με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν ψηλά κάθε φορά στις δημοτικές εκλογές.
Τον Μάρτιο 2010, μη συμφωνώντας με πράξεις, νοοτροπίες και υποκρισίες δημάρχου και στενού κομματικού κύκλου του, αποχώρησα από την διοίκηση με δημόσια ανακοίνωσή μου. Λειτούργησαν ως κομματικοί τοποτηρητές εκείνων, που χρεοκόπησαν την Ελλάδα και επιδείνωσαν την ζωή και των Καλλιθεατών. Οι νοοτροπίες τους δεν άλλαξαν, μπορούν όμως να απομονωθούν.
Με τις προτροπές φίλων και δημοτών για συνέχιση της υπηρεσίας στην πόλη μας, έλαβα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό «η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ», με τον Δημήτρη Κάρναβο, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανεξάρτητη προσπάθεια για νέα σελίδα, για καλλίτερη Καλλιθέα.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο