Header AD

Συνέντευξη του Καλλιθεάτη καλλιτέχνη Barrice!Το μικρόβιο μπήκε μέσα του όταν ακόμα μικρός, καθώς η μητέρα του ήταν καθηγήτρια πιάνου και η κλασσική μουσική έθεσε τις βάσεις της.
Στα 7 του χρόνια εγκαταλείπει με την οικογένειά του την Πρώην Σοβιετική Ένωση λόγω του Εμφυλίου Πολέμου-ένα γεγονός που στιγματίζει όλη του τη ζωή- κι έρχεται στην Αθήνα .
Η ζωή του αλλάζει ριζικά και ίσως ήταν αυτό που διαμόρφωσε τον αισιόδοξο χαρακτήρα του.
Έφηβος ακόμα, όταν κάθε αγόρι στην ηλικία του απολαμβάνει απλά να ακούει την αγαπημένη του μουσική, εκείνος ξεκινά ως DJ  και από την πρώτη στιγμή φωτίζει δειλά δειλά το άστρο του.
Η συνέχεια είναι ήδη ιστορία. Ο Barrice γίνεται γνωστός ως DJ Night Train παίζοντας μαζί με τον White Chocolate, γνωστοί και ως η ομάδα Loud and Proud,με τα πάρτι τους να φημίζονται ως τα καλύτερα της νυχτερινής Αθήνας.
Δε σταματά όμως εκεί. Ένα σωρό ιδέες κατακλύζουν το μυαλό του και ξεκινά να τις υλοποιεί. Γράφονται τόσο στίχοι όσο και μελωδίες.
 Έτσι έρχεται η ώρα να ακουστεί και η φωνή του και το κάνει.
Τίποτα πλέον δεν τον σταματά.
Από μέλος των NEMESIS και του ETSI PROJECT,φτάνει στο Jamerllada.
Κάνει ένα ταξίδι
μουσικό με στάσεις στο hip hop,στη rap μουσική, στη reggae αλλά και στην pop, με άπειρες συνεργασίες από γνωστούς DJ και καλλιτέχνες.
Γίνονται οι πρώτες επαφές με τον επαγγελματικό χώρο της μουσικής και εκδηλώνεται το πρώτο ενδιαφέρον από την εταιρεία του Γιώργου Αλκαίου FRIENDS MUSIC FACTORY.
Συγχρόνως, συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τη rapper BIZZY BOO ως ETSI LIVE SHOW, ένα ομολογουμένως επιτυχημένο ντουέτο.
Κάπου εκεί ξεκινά για εκείνον και μια σχέση αδερφική όσο και καρμική με μία μεγάλη μορφή αλλά και πολυδιάστατη προσωπικότητα, τον Λεκτικό.
Μάλιστα, συνεργάζονται στον τελευταίο δίσκο του Λεκτικού Επεξεργαστή(aka Ανδρέας Μαρνέζος), που είναι και ο τελευταίος ασπασμός στον κόσμο του. Αυτό ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως σχολείο, καθώς ο Barrice δημιουργούσε και έχτιζε τα θεμέλια για την προσωπική του καριέρα.
O Barrice, απορροφώντας σαν σφουγγάρι τις γνώσεις όλων αυτών των χρόνων, συνειδητοποίησε πως ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, είναι αυτός που έχει επιμονή και εξελίσσεται κάνοντας πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με αυτά που έκανε 10 χρόνια πριν.
Αυτό, τον ώθησε στο να ασχοληθεί με τη μουσική παραγωγή, όπου θα μπορούσε όχι μόνο να γράφει στίχους και να συνθέτει ήχους, αλλά και να δημιουργεί επάνω σε κάθε κομμάτι, να μιξάρει, να ενορχηστρώνει, να ηχογραφεί, να φέρνει σε άλλη διάσταση τη μουσική του.
Ήρθαν έτσι τα πράγματα, που υλοποιήθηκε πολύ νωρίτερα απ’ ότι περίμενε, ένα όνειρο ζωής και απέκτησε το δικό του χώρο, το  Final Sound Studio,το μουσικό του σπίτι όπως το νιώθει και ο ίδιος.
Στο χώρο αυτό, ξεδίπλωσε το ταλέντο που είχε και ανοίχτηκαν οι μουσικοί του ορίζοντες.
Την ίδια εποχή, παρακολούθησε μαθήματα χορού με το γνωστό στο χώρο του Julian Bulk κι έφτασε πιο κοντά στην ολοκλήρωση της καλλιτεχνικής του προσωπικότητας, ενώ ανακάλυψε τις αντοχές και τις ικανότητες που κρύβονταν μέσα του.
Καθώς πλέον η επιλογή του ήταν να κάνει solo καριέρα, δε δίστασε να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό Amita Motion Positive Group, όπου έγινε ευρύτερα γνωστός και μπήκε πλέον στον κόσμο του θεάματος.
Στα πλαίσια του διαγωνισμού αυτού, απολαύσαμε το πρώτο του ιντερνετικό live show με τους Vegas και επιλέχτηκε από τον κόσμο το τραγούδι του ‘’Να’ σουνα εδώ’’ να γυριστεί σε video clip!
Ο Barrice χάρηκε με την επιλογή αυτή γιατί είναι ένα τραγούδι το οποίο διαφέρει και ο ήχος του ξεχωρίζει από τη μουσική που έχει συνηθίσει ο κόσμος να ακούει, ενώ παράλληλα μπορεί να ταυτιστεί με αυτό ο κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.
Η συνέχεια, είναι ήδη ιστορία.
Το τραγούδι ΄΄Αυτή η πόλη’’, των BIZZY BOO και Στέλιου Λεγάκη, σε μουσική, στίχους αλλά και παραγωγή δική του, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.
Ακολουθεί μια σειρά από video με bemix, (ουσιαστικά remixes όπου χρησιμοποιείται φωνή αντί για όργανα), όπως  το ‘’Χίλιες Φορές’’ των Vegas το οποίο μέρα με τη μέρα αποκτά όλο και περισσότερα views.
O Barrice συμμετέχει στην παραγωγή και στη μουσική του τραγουδιού ‘’Παγίδα’’ των 2IT, το μόνο γυναικείο μουσικό συγκρότημα στην Ελλάδα.
Παράλληλα, συνεχίζει να δουλεύει στο studio του με νέους καλλιτέχνες βάζοντας τη δική του πινελιά σε ομολογουμένως ξεχωριστά κομμάτια.
Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζει το επόμενο single το οποίο θα προκαλέσει αίσθηση,καθώς και τις live εμφανίσεις του που αναμένει το κοινό του!
Συγκρατείστε το όνομά του Barrice, θα μας απασχολεί αρκετά για τα επόμενα χρόνια..
Συνέντευξη του Καλλιθεάτη καλλιτέχνη Barrice! Συνέντευξη του Καλλιθεάτη καλλιτέχνη Barrice! Reviewed by marina tsalta on 14.3.14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια