Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις την Κυριακή στο Μοσχάτο

Χιλιάδες κατοίκων και επισκεπτών αναμένεται να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 14.30 το μεσημέρι.
Η πόλη έχει ήδη μπει σε αποκριάτικο κλίμα με καθημερινές εκδηλώσεις, ενώ τα πληρώματα των μεταμφιεσμένων ετοιμάζουν χορογραφίες και δρώμενα με σκοπό να παρουσιάσουν όμορφο θέαμα σε όλους όσους επιλέξουν την καρναβαλική παρέλαση του Δήμου μας για να διασκεδάσουν την Κυριακή το Μεσημέρι.
Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που θα έρθουν στην παρέλαση, αλλά και τους κατοίκους του Ταύρου, έχει προγραμματίσει δωρεάν μεταφορά με τη δημοτική συγκοινωνία ανά μισάωρο. Το πρόγραμμα των μετακινήσεων ορίζεται ως εξής: Από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 14.30 με αφετηρία από το π. Δημαρχείο Ταύρου στην Πειραιώς και τέρμα τη Γέφυρα Μοσχάτου στην Πειραιώς και επιστροφή από τη Γέφυρα Μοσχάτου προς το π. Δημαρχείο Πειραιώς από τις 17.30 έως τις 19.30 το απόγευμα.

Με το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει αποκριάτικο πρόγραμμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, από την ομάδα κρουστών και πνευστών του Βασίλη Βασιλάτου, θα παρουσιαστεί ανοιχτό μάθημα ζούμπας, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα κορυφωθούν την Καθαρή Δευτέρα, 3 Μαρτίου, στις 11.30 πμ στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο με τα παραδοσιακά κούλουμα.
πηγή xtypos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο