Τα φαβορί θεωρούν νικήτρια την Κλέλια Πανταζή!

Συνέντευξη στο “TV glam” έδωσε ο Ησαΐας Ματιάμπα όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του Daning wth the stars.

“Θεωρώ πως νικήτρια στο Dancing θα είναι η Κλέλια” είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθαρίζοντας πως το show ήταν μια καλή ευκαιρία για εκείνον ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο χορό.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος μπορεί να έφυγε από το «Dancing with the stars»,ωστόσο αποκαλύπτει ποιους θεωρεί φαβορί.
 ”Η μία μάλλον θα είναι η Κλέλια Πανταζή, καθώς είναι η μόνη που έχει σταθερή απόδοση σε όλα τα live.”

Η Κλέλια Πανταζή μίλησε στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ» για τον ημιτελικό και τον τελικό του Dancing With The Stars, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει δική της τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του χορευτικού show, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της για οικογένεια και ένα παιδί.

Περίμενες ότι θα έφτανες στον ημιτελικό και πιθανότατα στον τελικό;

Βασικά δεν περίμενα τίποτα. Προσπαθούσα να μην κάνω προβλέψεις για να μην στεναχωρηθώ αν έφευγα. Είχα στο μυαλό μου την πιθανότητα του να φύγω παρά να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω, γιατί έτσι θα το έπαιρνα πιο καλά.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δήλωσε ότι βλέπει εσένα για νικήτρια…

Τον ευχαριστώ πολύ, αλλά κι εγώ βλέπω εκείνον για νικητή! Μέχρι τώρα έβλεπα την Μαίρη Συνατσάκη ή ότι ο τελικός θα ήταν ανάμεσα στην Μαίρη και τον Ησαΐα.

Έχεις δεχτεί πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή;

Όχι ακόμη κάτι επίσημο! Θα με ενδιέφερε, με την έννοια ότι έχω τελειώσει την Πάντειο, είμαι δημοσιογράφος, επομένως ως αντικείμενο θα με ενδιέφερε πολύ. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και κάποια αθλητική εκπομπή.

Έχεις σκεφτεί κάποια στιγμή να κάνεις παιδί;

Εννοείται! Έχω μεγαλώσει μέσα σε μία πολύ δεμένη οικογένεια, αλλά θέλω να είμαι πολύ σίγουρη για αυτό το βήμα, γιατί ένα παιδί είναι ευθύνη και θα πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν σωστό άνθρωπο.

Να υποθέσουμε ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός ο άνθρωπος;

Ακόμα να φανταστείς, είμαι μόνη μου!

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;

Αυτό που θέλω είναι να νοιάζεται πραγματικά για μένα, να με αγαπάει, να με σέβεται, να υπάρχει εκτίμηση και επικοινωνία.

πηγές  axortagos.gr.faysbook.gr,tvnea.blogspot.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο