Ο ΑΝΙΜΑ βρίσκεται στην Καλλιθέα!

Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ANIMA εργάζεται για τη διαφύλαξη της μοναδικής και πολύτιμης ελληνικής άγριας πανίδας. Η δραστηριότητα της ANIMA στηρίζεται στις συνδρομές και τον χρόνο των μελών και των υποστηρικτών της, στην εθελοντική προσφορά πολιτών και σε εταιρικές χορηγίες στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης.
Η ΑΝΙΜΑ είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό. Ιδρύθηκε το 2005 από μια ομάδα ανθρώπων που αποχώρησαν από το Κέντρο Περίθαλψης της Αίγινας, ανάμεσά τους και ιδρυτικά μέλη, με σκοπό την αναβάθμιση της περίθαλψης άγριων ζώων και την τήρηση ενός κώδικα δεοντολογίας ως προς την εσωτερική λειτουργία του φορέα, με έμφαση στη διαφάνεια, τη δημοκρατία και το σεβασμό στους εργαζόμενους.
Παράλληλα η ΑΝΙΜΑ, ως Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και πέραν της περίθαλψης, οργανώνοντας δράσεις προστασίας της άγριας ζωής και ενημέρωσης των πολιτών σε σχετικά θέματα, μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο της περιβαλλοντικής αγωγής και συνεργαζόμενη με άλλες περιβαλλοντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Ο Σύλλογος βρίσκεται στην οδό Μενελάου 134.κοντά στα γήπεδα του τένις.
Μας περιμένει όλους μας!
πηγή anima.gr
www.facebook.com/anima.gr/info 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο