Κουζίνα για όλους στη Νέα Σμύρνη

Με το πρόγραμμα Κουζίνα Για Όλους ο Δ. Νέας Σμύρνης επιδιώκεινα προσφέρει σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους του δήμου τη δυνατότητα πρόσβασης σε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, υψηλής πιστοποιημένες ποιότητας, με πολλαπλές ημερήσιες επιλογές, σε προσιτή τιμή ενιαία για όλα τα προσφερόμενα είδη.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, αποτελείτο νέο «μαγέρικο» του Δήμου Νέας Σμύρνης, που προσφέρει καθημερινά στους κατοίκους της πόλης φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε πακέτο έναντι 2,5 ευρώ.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή (12:00 – 16:00) μπορεί κανείς να δοκιμάσει ένα από τα βασικά πιάτα του ημερήσιου μενού (τέσσερα έως οκτώ), από γιουβαρλάκια και παστίτσιο, μέχρι γιουβέτσι και μακαρόνια με κιμά.

Φαγητά απλά, έντιμα και καθημερινά που θα έτρωγε κανείς και στο σπίτι του. Η Κουζίνα για όλους βρίσκεται δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και στην αίθουσα των ΚΑΠΗ επί της οδού Αρτάκης και δεν απαιτεί κανένα δικαιολογητικό από τον καταναλωτή. Ολες οι μερίδες κοστίζουν 2,5 ευρώ, ωστόσο delivery δεν γίνεται. Η αίθουσα που παραχωρήθηκε από τον Δήμο είναι εκείνη που μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ταχυδρομείο για τους κατοίκους της Ανω Νέα Σμύρνης, ενώ την εκμετάλλευση του προγράμματος ανέλαβε ο όμιλος επιχειρήσεων Salas μετά από προκήρυξη διαγωνισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο